banner20180805-2 banner20180805-3 banner20180805-4

Nu de T-shirts en de sjaaltjes nog aan te zien zijn, namen we alvast de groepsfoto's. Die foto's krijgen de leden ook als aandenken mee op het einde van het kamp. 

De vermoeidheid is al duidelijk af te meten aan de grootte van de wallen onder de ogen. Toch vliegen de leden alsook de leiding er steeds weer in om er een onvergetelijk kamp van te maken.

menu
ochtend: cornflakes
middagmaal: balletjes gehakt in tomatensaus, puree, boontjes...
4-uurtje: wafel
avondeten: soep, beleg, koude groenten
nachthapje: yoghurt

De regen kon ons vandaag niet echt tegenhouden. We wisselden de spelletjes binnen af met enkele leuke (en vuile) momenten buiten. Om al die energie terug aan te vullen werd iedereen verwend met lekkere hamburgers.

menu van de back
ontbijt: omelet
middagmaal: kip curry rijst
4-uurtje: frangipanne
avondmaal: hamburgers en frietjes
nachthapje: yoghurt

Met aankomst van de Helpertjes en Juniors is het kamp echt begonnen. De kookploeg kan nu op volle toeren aan de slag om de leden van energie te voorzien. Enkel de Dunantjesleiding zit nog verdrietig te wachten tot de kleintjes aankomen.

menu
ochtend: mini-ontbijtkoeken
middagmaal: Orloff, country potatoes en groenten
4-uurtje: fruitmix
avondmaal: macaroni met hesp
nachthapje: flannekes

Met harde technobeats werden de plussers deze ochtend gewekt. De één kon het al wat meer appreciëren dan de anderen :) Na een uitgebreid ontbijt trokken ze het centrum van Westouter in voor een speurtocht. In de namiddag bleven ze ter plaatsen en kon er met behulp van handigheid en wetenschap gescoord worden in de een grote technologiewedloop. 's Avonds hadden de batterijen hun laagste peil bereikt en werd de dag afgesloten met slaapzakkenspelletjes.

menu van de dag
ontbijt: yoghurt en vers fruit
middagmaal: kalkoenrollade en kroketten
4-uurtje: ijscoupe
avondmaal: tortilla's / chili con carne
nachthapje: chocolademousse

Het jaarlijkse kamp is weeral vollen bak aan de gang. Terwijl de 15+ de tocht naar Westouter met de fiets aflegde, laadde de leiding de vrachtwagen vol gerief uit. 's Avonds speelden de plussers en de leiding samen 'Het Swingpaleis'... De ambiance was tot bij de buren te horen.

menu
avondeten: pitabroodje & schotel

Van 10 tot 20 augustus zijn we op kamp in de Westhoek. Elke dag wordt de pagina aangevuld met enkele leuke foto's, het dagmenu en zinloze weetjes.